Aunty Horrible and the very good idea - Jarman, Julia (Ginn and Company Ltd, 1990)
Engelse leesoefenstof met grote gekleurde illustraties en een al wat meer uitgebreide tekst. Voor ca. 9 - 11 jaar.
Keywords: Juvenile literature-Fiction