Igbo Grammer ( Utoasusu Igbo) Maka Praimari 4 Millennium Edition - Adamaechi, Mazi B C (Kawuriz and Manilas Publishers Ltd, 1979)
A kwadowere maka ndi nosiworo afo ato n'ulo akwukwo elementiri skuul wee batazia n'afo nke ano.
Keywords: Igbo Language