Okwu Igbo 2 - Nwametu, O C et al (Longman Nigeria Plc, 1993)
Nke a bu akwukwo nke abuo n'usoro ndeghari ohuu Okwu Igbo nke e weputara maka ikuziri umu akwukwo asusu Igbo n'ala anyi.
Keywords: Education- Language, Igbo Language