Okwu Igbo Nke Ato - Nwametu, O C et al (Longman Nigeria Ltd, 1978)
Nke a bu akwukwo nke ato n'usoro ndeghari ohuu Okwu Igbo nke e weputara maka ikuziri umu akwukwo asusu Igbo n'ala anyi.
Keywords: Juvenile literature-Igbo language-Study and teaching (Secondary)-Nigeria (Igbo)