Ako na Uche - Echebima, Mazi G.N. (Evans Brothers (Nigeria Publishers) Limited, 2001)
Akwukwo a abughi naani maka ndi no na koleji ma o bu na Yunivasiti, kama o bu nke onye o bula na-asu igbo ma na-achokwa i muta ufodu ihe di omimi na ndu anyi.
Keywords: Igbo Language; Languages; Non Fiction