Ekele Ndi Igbo Maka Umu Ntakiri - Anukam, H.O (Longman Nigeria Plc, 1993)
Nsoro Agumakwukwo maka umu ntakiri bu usoro akwukwo ogugu e deputara maka umuaka, tumadi ndi otaakara.
Keywords: Juvenile literature-Igbo language books-Study and teaching (Preschool)-Nigeria