Chidi Etigbuo Iba - Anukam, H O (Longman Nigeria Plc, 1993)
Chidi Etigbuo Iba ji nwa nkenke akuko gbasara oria iba na-eziputara umuaka irube isi ya na ekwumekwu na agumagu odinaala ufodu e jiri mara ndi Igbo.
Keywords: Juvenile literature-Readers-Study and teaching-Nigeria (Igbo language)