Kedu Ihe Ga-Eme - Anukam, H O (Longman Nigeria Ltd, 1990)
Nsoro Agumagu maka umu ntakiri bu usoro akwukwo ogugu e deputara maka umuaka,tumadi umu otaakara.
Keywords: Juvenile literature-Igbo language books-Study and teaching (Preschool)-Nigeria